Om Pronova

Kompletta inredningar och internationella miljöer

Pronova Interior AB är ett unikt Smålandsföretag som levererar kundanpassade och skräddarsydda helhetslösningar för inredningar. Vi är en komplett samarbetspartner som tar fram ideér och inredningar för både Hotell, offentliga miljöer, kontor, resturanger & butiker. 
Pronova är ett problemlösarföretag och hos oss finns all den kompetens som du önskar och behöver. Vi erbjuder bl.a design /konceptförslag, Cad-ritningar i 2d och 3D samt virtuella renderingar, konstruktion och hållfastighetsberäkningar, projektledning, tidsplaner, lösa inredningar/soffor/stolar, specialinredningar och snickeri, belysning samt levererar och installerar vi hela kundlösningar med egna montörer.
Vi har även egen produktionsanläggning med lager/ logistikcenter.  

Hos Pronova Interior AB finner du bred kompetens allt från projektledning, produktion till montage.

30 års erfarenhet av unika inredningar

Vi har en lång erfarenhet av både nationella och internationella jobb. Oavsett omfattning och uppdrag arbetar vi alltid med fokus på nöjda kunder, välgjorda detaljer, god funktion och kvalitet. Genom att anlita Pronova Interior AB samlar Du hela arbetet hos en samarbetspartner som förenklar processen och Du slipper dyra mellanhänder, Vi erbjuder en kundanpassad helhetslösning som andas kvalitet och fungerar tillsammans.

 

Tusentals hotellrum och många prestigeprojekt

Vi på Pronova Interior har arbetat med allt från SAS-lounger till stora hotell över hela Europa. Vi inreder barer, nattklubbar och kontor. Bland projekten hittar du bl.a all inredning för Per Gessles nya hotell i Tylösand, statliga kontor för Stadsbygg i Norge, Markus Samuelssons restaurang på Clarion Sign, nattklubben Rose club /Fou och inredningslösningar för Nokia.

 

Vill du ta fram en unik miljö eller en specialanpassad inredning?

Kontakta oss på 0480-73 73 00 eller mejla på info@pronova.se

 

Pronovas Allmänna vilkor

Pronovas allmäna leveransvillkor

Pronovas allmäna inköpsvillkor

 

PRONOVAS miljöpolicy

Pronovas miljöpolicy

Kontakta oss

Växel: 0480 - 73 73 00

info@pronova.se