Platsannons: Maskinoperatör/CNC

2018/03/28

Vi söker en maskinoperatör/CNC till vårt snickeri i Trekanten strax utanför Kalmar.

Vi är sex stycken bolag i samma koncern som genom samverkan erbjuder interiöra och exteriöra totallösningar. Bolagen har lång erfarenhet och hög professionalitet inom sina specifika verksamhetsområden.

Tjänstens arbets- & kompetensområden

Dina arbetsuppgifter som maskinoperatör kommer vara att köra CNC-maskiner (trä) samt övriga träbearbetningsmaskiner. I tjänsten ingår att ansvara för logistiken samt fastigheten. Du behöver ha erfarenhet inom produktion och produktionsflöden, erfarenhet av CNC-maskiner är ett krav. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du kommer köra truck och ett giltigt truckförarbevis är därför ett plus. Arbetet är förlagt vardagar klockan 07.00-16.00. Du behärskar svenska i tal och skrift samt viss engelska i tal och skrift.

Skicka din ansökan senast den 22 april till tomas@pronova.se

Kontakta oss

Växel: 0480 - 73 73 00

info@pronova.se