Platsannons: Bygg-/projektledare

2018/03/28

Vi söker en bygg-/projektledare till vårt kontor i Trekanten strax utanför Kalmar.

Vi är sex stycken bolag i samma koncern som genom samverkan erbjuder interiöra och exteriöra totallösningar. Bolagen har lång erfarenhet och hög professionalitet inom sina specifika verksamhetsområden.

Tjänstens arbets- & kompetensområden

Vi är ett expansivt företag och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Du är självständig,ansvarstagande och gillar utmaningar. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du får jobba med frihet under ansvar, rapportering i form av dokumentation, tidsplanering och ekonomisk uppföljning sker löpande och avslutas med projektredovisning. I tjänsten ingår kalkyl- och offertarbete, vi ser gärna att du har erfarenhet av bygg- och projektledning. De flesta projekten finns i Norden, resor till våra systerföretag i Europa förekommer, samt enstaka resor till våra partners i Asien.

Skicka din ansökan senast den 22 april till tomas@pronova.se

Kontakta oss

Växel: 0480 - 73 73 00

info@pronova.se