Pronova Interior AB förvärvar Nordiq Interior Solutions AB

2018/01/12

Pronova växer genom förvärv och dotterbolag. I det nyförvärvade bolaget Nordiq finns designduon Johan och John. De har utvecklat ett eget arbetssätt för att skapa framtidens inredningskoncept och grafisk formgivning.

Johan och John skapar kreativa koncept. De utvecklar era idéer och skapar en röd tråd. Deras arbeten resulterar bland annat i grafiska identiteter och 3D-visualiseringar.

Tillsammans skapar vi framtidens inredningskoncept för hotell-, restaurang- och kafébranschen (HORECA). Genom många års erfarenhet och bred kompetens så tar vi projektet hela vägen från tanke till verklighet. Vi kan som en del i detta erbjuda tjänster inom konceptutveckling, grafisk design och kvalitetssäkrade badrum.

Kontakta oss

Växel: 0480 - 73 73 00

info@pronova.se